onsdag den 12. oktober 2011

Nye kort

På scrapbooking convention fik jeg ikke lavet mit kort færdigt, da jeg havde for travlt med alt mulig andet... he he. Nu skal det også bare være fædigt. Jeg skal nemlig bruge det på fredag. Men jeg tror, det var godt nok, at jeg lige fik lidt inspiration. Jeg har brugt nogle af de idéer, som jeg havde fået med mig hjem. På kortet her kan I se sommerfuglene er blevet stemplet og embosset, så de er blevet blanke. Jeg har fået sten sat på. Det bare knap så heldigt. Men jeg skal nok få det lært en dag. Jeg har ikke helt fundet fidusen. Jeg skal have mere bløde buer... hmm jeg må ud til Lunderskov og have lidt hjælp der :)

Pyha, det er ikke nemt at bruge stempler. Her er mit første endelige forsøg. Godt at der var en, som sagde, at jeg ikke måtte forvente total lige aftryk. Der skal være charme ved det. :)


Indvendigt - MS punch og lidt sværte :)


På lørdag skal vi til Rick Astley koncert på diskotek Train i Århus med en masse dejlige venner. Vores kammerat David skal have os alle til overnatning. Jeg har lavet dette kort til ham. Han får selvfølgelig også en gave :) Jeg har forsøgt, at gøre det så maskulint som muligt. Puha det er svært uden sløjfer og sååån. Jeg fik sværtet helt vildt. Det syntes jeg godt nok er vildt fedt da.... Jeg har så brugt nogle af mine nye stempler og dies, som jeg købte på convention.Indvendigt fik jeg alligevel brugt lidt bånd. Men er det helt forbudt, at bruge bånd når det er til en mand?
Her kommer så mit mareridt... Min datter bliver forhåbentlig student til sommer, så jeg ville lave indbydelser til festen. Jeg havde set disse skabeloner ved scrapper.dk jeg er helt vilde med dem. Men for fan... da. Jeg kan ikke lave disse sygninger der. Jeg har ellers købt det der sew easy. Men der er ski ikke noget let ved det da :( Jeg ved ikke hvordan jeg skal vurdere, hvor stikkene fra rullen kommer på papiret. Til sidst brugte jeg en linieal, men den kan jeg jo kun måle en vej med. Så kommer der en prik på hvidt papir... føj da. Jeg ved godt, at jeg ikke har fået blomster osv. på den. Men den fortjener den ikke. Det skal kunne gøres bedre. Bruger man alm. sytråd eller hvad. Jeg syntes mine huller er alt for store. Nåh, men jeg skal nok finde en løsning. I værste tilfælde, så må jeg finde en ny løsning :)
Hav en dejlig dag der ude :)

1 kommentar:

 1. Sikke mange fine ting du har lavet. Du er faktisk ret skrap til tingene. Du har så mange fine detaljer på dine kort. Den die med blade på er bare så flot - og der er lige kommet en juleagtig en i samme stil. Uha...den må jeg vist have.
  De syninger på huen er svære, og jeg er ikke den rette at spørge.....men der findes sytråd man kan købe sammen med sew easy. Men nogen bruger også bare alm sytråd fra syæsken. Man kan jo også snyde og tegne tråde !

  Og så lidt svar: Snemændende er på papiret fra

  http://kreativefornemmelser.dk/papir-3/papir-pakker-mini-pads-41/my-minds-eye-293/mme-be-merry-6-minipad-24-2197.html

  Diamond Dust ligner sukker. Man smører lim (glossy som tørrer klart op) på, og drysser "sukkeret" på.
  Hvis det er vintermotiv ligner det sne. Hvis det er blomster ligner det lidt dug.
  Feks på den grønne blomst på midterste kort:
  http://minscrapside.blogspot.com/2011/09/3-lette-kort.html

  Håber du blev lidt klogere.

  SvarSlet